Schalen

Hier vindt u ons verhuuraanbod aan diverse soorten schalen voor het serveren van voedingswaren.

 1. Bowlschaal met lepel

  € 0,00

  Deze schaal met lepel is ideaal voor het serveren van onder andere bowl. Bowl is erg geschikt als feestdrank. Bowl is een lekker frisse en fruitige alcoholische mix. 
 2. Schaal ovaal 35 cm

  € 0,00

  Deze schaal is onder andere geschikt om cocktailsnacks op te serveren, zoals kaas, vleeswaren en groente. Deze schaal is ook leuk voor sushi of tapas. De schaal is ovaal van vorm en heeft een diameter van 35 cm. 
 3. Schaal ovaal 20 cm

  € 0,00

  Deze schaal is onder andere geschikt om cocktailsnacks op te serveren, zoals kaas, vleeswaren en groente. Deze schaal is ook leuk voor sushi of tapas. De schaal is ovaal van vorm en heeft een diameter van 20 cm. 
 4. Punch schaal vergulde greep

  € 0,00

  Deze schaal is zeer geschikt voor het serveren van punch. De schaal is zeer elegant en heeft aan beide zijden een vergulde greep, dit geeft een zeer chique uitstraling. 
 5. Decormand

  € 0,00

  In deze mand van gedraaid staal kan onder andere los fruit worden geserveerd. Met zijn moderne en strakke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. 
 6. Groenteschaal 23 cm

  € 0,00

  Deze schaal heeft een eenvoudig design en is onder andere geschikt om groente in te serveren. De schaal heeft een diameter van 23 cm. 
 7. Groenteschaal 19 cm

  € 0,00

  Deze schaal heeft een eenvoudig design en is onder andere geschikt om groente in te serveren. De schaal heeft een diameter van 19 cm. 
 8. Groenteschaal 16 cm

  € 0,00

  Deze schaal heeft een eenvoudig design en is onder andere geschikt om groente in te serveren. De schaal heeft een diameter van 16 cm. 
 9. Groenteschaal 14 cm

  € 0,00

  Deze schaal heeft een eenvoudig design en is onder andere geschikt om groente in te serveren. De schaal heeft een diameter van 14 cm. 
 10. Appelmoes schaaltje 12 cm

  € 0,00

  Dit schaaltje heeft een eenvoudig en modern design en is onder andere geschikt om appelmoes in te serveren. Het schaaltje heeft een diameter van 12 cm. 
 11. Fruitschaal 19 cm

  € 0,00

  Deze schaal heeft een eenvoudig en modern design en is onder andere geschikt om fruit in te serveren. De schaal heeft een diameter van 19 cm. 
 12. Vleesschaal RVS ovaal 20 cm

  € 0,00

  Deze ovale schaal, gemaakt van RVS, is ideaal om vlees en dergelijke op te serveren. De afmeting van de vleesschaal is 20 cm. 
 13. Vleesschaal RVS ovaal 30 cm

  € 0,00

  Deze ovale schaal, gemaakt van RVS, is ideaal om vlees en dergelijke op te serveren. De afmeting van de vleesschaal is 30 cm. 
 14. Vleesschaal RVS ovaal 40 cm

  € 0,00

  Deze ovale schaal, gemaakt van RVS, is ideaal om vlees en dergelijke op te serveren. De afmeting van de vleesschaal is 40 cm. 
 15. Vleesschaal RVS ovaal 50 cm

  € 0,00

  Deze ovale schaal, gemaakt van RVS, is ideaal om grotere hoeveelheden vlees en dergelijke op te serveren. De afmeting van de vleesschaal is 50 cm. 
 16. Vleesschaal RVS ovaal 65 cm

  € 0,00

  Deze ovale schaal, gemaakt van RVS, is ideaal om grote hoeveelheden vlees en dergelijke op te serveren. De afmeting van de vleesschaal is 65 cm. 
 17. Vleesschaal RVS rond 40 cm

  € 0,00

  Deze ronde schaal, gemaakt van RVS, is ideaal om vlees en dergelijke op te serveren. De diameter van de vleesschaal is 40 cm. 
 18. Vleesschaal RVS rond 70 cm

  € 0,00

  Deze ronde schaal, gemaakt van RVS, is ideaal om grote hoeveelheden vlees en dergelijke op te serveren. De diameter van de vleesschaal is 70 cm. 
 19. Vleesschaal RVS rond 80 cm

  € 0,00

  Deze ronde schaal, gemaakt van RVS, is ideaal om grote hoeveelheden vlees en dergelijke op te serveren. De diameter van de vleesschaal is 80 cm. 
 20. Serveerschaal RVS Barok 40 x 30 cm

  € 0,00

  Deze serveerschaal is gemaakt van RVS en is ideaal om onder andere salades en dergelijke op te serveren. Met zijn klassieke design staat deze serveerschaal mooi op elke tafel. De afmeting van de schaal is 40 x 30 cm. 
 21. Serveerschaal RVS klassiek 50 x 35 cm

  € 0,00

  Deze serveerschaal is gemaakt van RVS en is ideaal om onder andere salades en dergelijke op te serveren. Met zijn klassieke design staat deze serveerschaal mooi op elke tafel. De afmeting van de schaal is 50 x 35 cm. 
 22. Visschaal RVS ovaal 65 cm

  € 0,00

  Deze ovale schaal, gemaakt van RVS, is ideaal om vis en dergelijke op te serveren. De afmeting van de visschaal is 65 cm. 
 23. Serveerschaal klassiek met greep

  € 0,00

  Deze serveerschaal is ideaal om onder andere salades en dergelijke op te serveren. Met zijn klassieke design staat deze serveerschaal mooi op elke tafel. De schaal is gemakkelijk op te pakken door de handgrepen aan de zijkanten, ook qua presentatie geven de grepen net dat beetje extra. 
 24. Serveerschaal strak 60 x 35 cm

  € 0,00

  Deze serveerschaal is ideaal om onder andere salades en dergelijke op te serveren. Met zijn strakke design zorgt deze serveerschaal voor een moderne uitstraling op elke tafel. De afmeting van de schaal is 60 x 35 cm. 
 25. Serveerschaal Barok 50 x 35 cm

  € 0,00

  Deze serveerschaal is ideaal om onder andere salades en dergelijke op te serveren. Met zijn design in barok stijl zorgt deze serveerschaal voor een unieke en sfeervolle uitstraling op elke tafel. De afmeting van de schaal is 50 x 35 cm. 
 26. Serveerschaal Barok met greep 50 x 35 cm

  € 0,00

  Deze serveerschaal is ideaal om onder andere salades en dergelijke op te serveren. Met zijn design in barok stijl zorgt deze schaal voor een unieke en sfeervolle uitstraling op elke tafel. De afmeting van de schaal is 50 x 35 cm. De serveerschaal is gemakkelijk op te pakken door de handgrepen aan de zijkanten, ook qua presentatie geven de grepen net dat...
 27. Taartschaal glas

  € 0,00

  Deze glazen schaal is perfect om een taart op te presenteren en serveren. De uniek rand zorgt voor een luxe uitstraling. 
 28. Soepterrine

  € 0,00

  Deze soepterrine is zeer geschikt om soep of stoofpot in te serveren. 
 29. Buffetspiegel rond 60 cm

  € 0,00

  Deze buffetspiegel is ideaal om hapjes op te serveren en presenteren. Naast dat deze buffetspiegel functioneel is, geeft hij uw tafel een zeer chique uitstraling. De spiegel is rond en heeft een diameter van 60 cm. 
 30. Buffetspiegel vierkant 60 x 60 cm

  € 0,00

  Deze buffetspiegel is ideaal om hapjes op te serveren en presenteren. Naast dat deze buffetspiegel functioneel is, geeft hij uw tafel een zeer chique uitstraling. De spiegel is vierkant en heeft een afmeting van 60 x 60 cm.