Serviesgoed

Hier vindt u ons verhuuraanbod aan serviesgoed.

 1. Serveerschaal Barok met greep 50 x 35 cm

  € 0,00

  Deze serveerschaal is ideaal om onder andere salades en dergelijke op te serveren. Met zijn design in barok stijl zorgt deze schaal voor een unieke en sfeervolle uitstraling op elke tafel. De afmeting van de schaal is 50 x 35 cm. De serveerschaal is gemakkelijk op te pakken door de handgrepen aan de zijkanten, ook qua presentatie geven de grepen net dat...
 2. Taartschaal glas

  € 0,00

  Deze glazen schaal is perfect om een taart op te presenteren en serveren. De uniek rand zorgt voor een luxe uitstraling. 
 3. Soepterrine

  € 0,00

  Deze soepterrine is zeer geschikt om soep of stoofpot in te serveren. 
 4. Buffetspiegel rond 60 cm

  € 0,00

  Deze buffetspiegel is ideaal om hapjes op te serveren en presenteren. Naast dat deze buffetspiegel functioneel is, geeft hij uw tafel een zeer chique uitstraling. De spiegel is rond en heeft een diameter van 60 cm. 
 5. Buffetspiegel vierkant 60 x 60 cm

  € 0,00

  Deze buffetspiegel is ideaal om hapjes op te serveren en presenteren. Naast dat deze buffetspiegel functioneel is, geeft hij uw tafel een zeer chique uitstraling. De spiegel is vierkant en heeft een afmeting van 60 x 60 cm. 
 6. Bordenwagen

  € 0,00

  Op deze bordenwagen kunnen 100 (gevulde) borden worden geplaatst. Dit maakt het direct uitserveren van grote hoeveelheden eten makkelijker. 
 7. Serveerwagen

  € 0,00

  Deze verrijdbare serveerwagen is ideaal voor het vervoeren van onder andere servies en buffelschalen.