Schalen en overig

Hier vindt u ons verhuuraanbod aan glazen schalen en overig glaswerk.

 1. IJscoup sorbet

  € 0,00

  Met deze glazen ijscoupe kunt u het ijs stijlvol serveren. De coupe is gemaakt van stevig glas en is voorzien van een voetje. 
 2. Sapkan 1 liter

  € 0,00

  Deze zeer veelzijdige sapkan heeft een inhoud van 1 liter. 
 3. Gebaksbordje glas

  € 0,00

  Dit gebaksbordje van glas zorgt voor een luxe uitstraling door de unieke rand. Dit bordje kan worden gebruikt om gebak en andere zoetigheden op te serveren. 
 4. Taartschaal glas

  € 0,00

  Deze glazen schaal is perfect om een taart op te presenteren en serveren. De uniek rand zorgt voor een luxe uitstraling. 
 5. Glasschaal Jena rond 8 cm

  € 0,00

  In dit ronde schaaltje van glas - met een diameter van 8 cm - kunt u onder andere snacks en sauzen serveren. De schaal is gehard en goed stapelbaar. 
 6. Glasschaal Jena vierkant 10 cm

  € 0,00

  In dit vierkante schaaltje van glas - met een afmeting van 10 cm - kunt u onder andere snacks en sauzen serveren. De schaal is gehard en goed stapelbaar. 
 7. Glasschaal Jena rond 10 cm

  € 0,00

  In dit ronde schaaltje van glas - met een diameter van 10 cm - kunt u onder andere snacks en sauzen serveren. De schaal is gehard en goed stapelbaar. 
 8. Glasschaal Jena rond 12 cm

  € 0,00

  In dit ronde schaaltje van glas - met een diameter van 12 cm - kunt u onder andere snacks en sauzen serveren. De schaal is gehard en goed stapelbaar. 
 9. Glasschaal Jena rond 17 cm

  € 0,00

  In deze ronde schaal van glas - met een diameter van 17 cm - kunt u onder andere snacks en salades serveren. De schaal is gehard en goed stapelbaar. 
 10. Glasschaal Jena rond 20 cm

  € 0,00

  In deze ronde schaal van glas - met een diameter van 20 cm - kunt u onder andere hapjes en salades serveren. De schaal is gehard en goed stapelbaar. 
 11. Glasschaal Jena rond 23 cm

  € 0,00

  In deze ronde schaal van glas - met een diameter van 23 cm - kunt u onder andere salades serveren. De schaal is gehard en goed stapelbaar. 
 12. Glasschaal Jena rond 26 cm

  € 0,00

  In deze ronde schaal van glas - met een diameter van 26 cm - kunt u onder andere salades serveren. De schaal is gehard en goed stapelbaar.