Koffie en thee

Hier vindt u ons verhuuraanbod aan koffie- en theebenodigdheden.

 1. Heetwater ketel 10 liter

  € 0,00

  Deze ketel heeft een inhoud van 10 liter en hij is uitgevoerd in roestvrijstaal. Hij werkt automatisch en houdt drank/water op serveertemperatuur. De temperatuur is Instelbaar d.m.v. de thermostaat tot 100°C. De ketel is voorzien van: aan-/uitschakelaar, controlelampje en peilglas. Onderaan de ketel zit een tapkraantje, waardoor u gemakkelijk, per kopje...
 2. Heetwater ketel 20 liter

  € 0,00

  Deze ketel heeft een inhoud van 20 liter en hij is uitgevoerd in roestvrijstaal. Hij werkt automatisch en houdt drank/water op serveertemperatuur. De temperatuur is Instelbaar d.m.v. de thermostaat tot 100°C. De ketel is voorzien van: aan-/uitschakelaar, controlelampje en peilglas. Onderaan de ketel zit een tapkraantje, waardoor u gemakkelijk, per kopje...
 3. Koffiepercolator elektrisch 80-kops

  € 0,00

  Met deze elektrische koffiepercolator kunt u gemakkelijk koffie zetten. Hij is geschikt voor 80 kopjes koffie. Daarnaast houdt hij de koffie warm. Met het handige tapkraantje kunt u de koffie eenvoudig uitschenken. 
 4. Koffieapparaat Bravilor met 2x kan

  € 0,00

  Met koffiezetapparaat kunt u gemakkelijk koffie zetten en de gemaakt koffie warmhouden. Hij wordt geleverd met 2 kannen. De machine zet zeer snel koffie. Het voordeel is dat uw gasten nooit zonder koffie hoeven te zitten, aangezien de koffie omstebeurt kan worden gezet. Koffiefilters dienen los te worden besteld.  
 5. Koffiefilters

  € 1,80

  Deze koffiefilters dienen los te worden besteld bij de koffieapparaten. 
 6. Koffiemachine 2x 20 liter (380V, 16A, 5-polig)

  € 0,00

  Met deze koffiemachine kunt u gemakkelijk koffie zetten en warmhouden. Hij is geschikt voor het zetten van grote hoeveelheden koffie, namelijk 2x 20 liter. Het voordeel is dat uw gasten nooit zonder koffie hoeven te zitten, aangezien de koffie omstebeurt kan worden gezet. Met de handige tapkraantjes kunt u de koffie eenvoudig uitschenken.
 7. Koffiemachine 2x 30 liter (380V, 16A, 5-polig)

  € 0,00

  Met deze koffiemachine kunt u gemakkelijk koffie zetten en warmhouden. Hij is geschikt voor het zetten van grote hoeveelheden koffie, namelijk 2x 30 liter. Het voordeel is dat uw gasten nooit zonder koffie hoeven te zitten, aangezien de koffie omstebeurt kan worden gezet. Met de handige tapkraantjes kunt u de koffie eenvoudig uitschenken. 
 8. Koffieschenkkan 1,5 liter

  € 0,00

  Met deze koffiekan kunt de koffie eenvoudig uitschenken. U kunt bijvoorbeeld de koffie vanuit het koffiezetapparaat in de kan doen om uw gasten persoonlijk aan tafel een kopje koffie in te schenken. 
 9. Koffiepompkan 2 liter (thermoskan)

  € 0,00

  U kunt uw koffie eenvoudig warmhouden en direct inschenken met deze thermoskan. De kan kunt u gewoon laten staan, want door het handige pompmechanisme kunt u het kopje onder het tuitje houden om te vullen. 
 10. Warmhoudcontainer 10 liter elektrisch

  € 0,00

  Deze elektrische warmhoudcontainer geschikt is voor het warmhouden van koffie. Hij heeft een inhoud van 10 liter. Onderaan de container zit een tapje, waardoor u gemakkelijk, per kopje of kan, koffie kunt tappen. 
 11. Heetwater boiler

  € 0,00

  Deze heetwaterkoker is gemaakt van RVS. Hij is voorzien van een vaste water aansluiting en niveauregeling. Hij heeft een strak en modern design. Het apparaat heeft een ingebouwde thermostaat en is voorzien van een lekbakje en aftapkraan. 
 12. Warmhoudcontainer 10 liter dubbelw.

  € 0,00

  Deze warmhoudcontainer geschikt is voor het warmhouden van thee. Hij heeft een inhoud van 10 liter. Onderaan de container zit een tapje, waardoor u gemakkelijk, per kopje of kan, thee kunt tappen. 
 13. Warmhoudcontainer 15 liter dubbelw.

  € 0,00

  Deze warmhoudcontainer geschikt is voor het warmhouden van thee. Hij heeft een inhoud van 15 liter. Onderaan de container zit een tapje, waardoor u gemakkelijk, per kopje of kan, thee kunt tappen. 
 14. Warmhoudcontainer 20 liter dubbelw.

  € 0,00

  Deze warmhoudcontainer geschikt is voor het warmhouden van thee. Hij heeft een inhoud van 20 liter. Onderaan de container zit een tapje, waardoor u gemakkelijk, per kopje of kan, thee kunt tappen. 
 15. Thermoskan koffie 1 liter

  € 0,00

  Met deze thermoskan kunt u uw koffie eenvoudig warmhouden en direct inschenken. Met een inhoud van 1,6 liter is deze thermoskan handig om op tafel te zetten. 
 16. Thermoskan thee 1 liter

  € 0,00

  Met deze thermoskan kunt u uw thee eenvoudig warmhouden en direct inschenken. Met een inhoud van 1 liter is deze thermoskan handig om op tafel te zetten.