Frituurbenodigdheden

Hier vindt u ons verhuuraanbod aan frituurbenodigdheden.

 1. Friteuse elektrisch 10 liter (220V)

  € 0,00

  Deze tafelfriteuse is vervaardigd van roestvaststaal. Het mandje is uitneembaar en kan op worden gehangen boven de pan zonder dat hij in het vet ligt. Hierdoor kan het eten rustig uitlekken. De temperatuur is instelbaar tot 195° C. De inhoud van de friteuse is 10 liter. (3500 watt)
 2. Friteuse elektrisch 2x 10 liter (220V)

  € 0,00

  Deze tafelfriteuse is vervaardigd van roestvaststaal. Het mandje is uitneembaar en kan op worden gehangen boven de pan zonder dat hij in het vet ligt. Hierdoor kan het eten rustig uitlekken. De temperatuur is - per pan - instelbaar tot 195° C. De inhoud van de friteuse is 2x 10 liter.  
 3. Friteuse 10 liter (380V)

  € 0,00

  Deze tafelfriteuse is vervaardigd van staal. Het mandje is uitneembaar en kan op worden gehangen boven de pan zonder dat hij in het vet ligt. Hierdoor kan het eten rustig uitlekken. De temperatuur is instelbaar tot 195° C. De inhoud van de friteuse is 10 liter. Dankzij het tapkraantje kan het vet makkelijk uit de pan worden getapt en worden vervangen voor...
 4. Frietuitlekbak

  € 0,00

  Met deze stalen frietuitlekbak kunt u de gebakken friet rustig laten uitlekken en zouten voordat u hem serveert. Het vet verzamelt zich onderin de bak. 
 5. Zoutstrooier

  € 0,00

  Met deze zoutstrooier kunt u het zout goed over de friet en andere snacks verdelen. 
 6. Frietschep

  € 0,00

  Door de lange steel en de gaatjes is deze schep zeer geschikt om hete friet uit de uitlekbak te scheppen en vervolgens te serveren. 
 7. Mayonaisepomp-emmerdeksel

  € 0,00

  Deze mayonaisepomp kunt u op een mayonaise-emmer plaatsen, zodat de mayonaise zonder te knoeien kan worden geserveerd.