Kookapparatuur en overige benodigdheden

Hier vindt u ons verhuuraanbod aan kookapparatuur en overige kookbenodigdheden.

 1. Industriebrander 1-pits

  € 0,00

  Deze stevige enkel pits industriebrander heeft een metalen frame en gietijzeren brander. 
 2. Popcornmachine tafelmodel (incl. schoonmaakkosten)

  € 0,00

  Een smaakmaker voor ieder party: popcorn. De popcornmachine verandert pofmaïs in popcorn. De popcorn wordt bereid met behulp van olie en kan met suiker worden bestoven, die door de hitte van de machine op de popcorn karamelliseert. De prijs is inclusief schoonmaakkosten van het apparaat. Wij kunnen ook de bijbehorende popcornemmer leveren waarin de...
 3. Popcornemmer 200 porties

  € 37,50

  De emmer is goed voor 200 porties popcorn. In de emmer zitten pofmais, olie, suiker en papieren zakjes. Met behulp van de popcornmachine kun je hier heerlijke popcorn van maken. 
 4. Peper- en zoutstel

  € 0,00

  Dit peper- en zoutstel wordt compleet met houder geleverd. 
 5. Heteluchtoven (380V, 4.5kw)

  € 0,00

  Deze heteluchtoven wordt verhit door de circulatie van hete lucht. In de oven blaast de ventilator elektrisch verwarmde lucht rond. De temperatuur is hierdoor in de hele oven hetzelfde. 380 Volt - 4.5Kw. 4x 1/1 gastronorm. 
 6. Heteluchtoven (220V, 2kw)

  € 0,00

  Deze heteluchtoven wordt verhit door de circulatie van hete lucht. In de oven blaast de ventilator elektrisch verwarmde lucht rond. De temperatuur is hierdoor in de hele oven hetzelfde. 220 Volt - 2kw. 
 7. Kookplaat elektrisch dubbel

  € 0,00

  Met deze dubbele elektrische kookplaats kunt u eenvoudig per plaat de temperatuur regelen. 
 8. Kookplaat elektrisch enkel

  € 0,00

  Met deze enkele kookplaat kunt u eenvoudig via de draaiknop de temperatuur regelen. 
 9. Magnetron 900 W

  € 0,00

  Met deze magnetron van Whirlpool kunt u eenvoudig en snel etenswaren en dergelijke opwarmen. De magnetron heeft een capaciteit van 900 W
 10. Salamander grill enkel

  € 0,00

  De verhittingselementen worden bediend door een thermostaat en bevinden zich aan de bovenzijde. Het zwaar verchroomde werkrooster kan op verschillende hoogten worden geplaatst. Dit apparaat is zeer geschikt voor snel en eenvoudig grillen, verwarmen en toasten.
 11. Contactgrill enkel 25 x 25 cm

  € 0,00

  Met deze contactgril kun je eenvoudig vlees, groenten, tosti's, panini's en dergelijke grillen. De afmeting van de grill is 25 x 25 cm. 
 12. Panini grill enkel

  € 0,00

  Deze grill is ideaal om panini's of tosti's mee te grillen. 
 13. Panini grill dubbel

  € 0,00

  Deze grill is ideaal om tegelijkertijd meerdere panini's of tosti's mee te grillen. Te temperatuur is apart regelbaar. 
 14. Hamklem RVS 45 x 27 cm op marmer plaat

  € 0,00

  Deze Fischer hamklem is gemaakt van RVS, de handvatten zijn van hout en de klem heeft een marmeren basisplateau. Door de constructie met verschillende stelschroeven is het mogelijk om de ham vast te zetten in een voor u comfortabele positie. U kunt de klem voor verschillende soorten hammen gebruiken.
 15. Snijmachine

  € 0,00

  Deze snijmachine is ideaal voor het snijden van vleeswaren. Met dit vlijmscherpe mes kunt u grote stukken vlees eenvoudig en snel in mooie - dunne en dikke - plakken snijden, om ze vervolgens te serveren. 
 16. Heksenketel elektrisch 7.5 liter

  € 0,00

  In deze elektrische heksenketel kunt u onder andere soep goed warmhouden. Door de temperatuurregelaar is de soep altijd op de gewenste temperatuur. De pan is uitneembaar. 
 17. Kookplaat gas met koekenpan

  € 0,00

  Deze koekenpan op gas kunt u gemakkelijk op tafel zetten, zodat u het eten aan tafel of op het buffet kunt bereiden. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. 
 18. Braadslede

  € 0,00

  Met deze braadslede kunt u vlees, vis, gevogelte en groenten in de oven braden. Daarnaast is deze braadslede - met gebruik van de deksel - ideaal voor langzaam bakken en sudderen om een unieke smaak aan uw gerecht te geven. 
 19. Broodprikker

  € 0,00

  Deze broodprikker is speciaal voor het verwarmen van hotdogbroodjes. Het apparaat verwarmt 3 broodjes tegelijkertijd en heeft een RVS behuizing. 
 20. Worstenwarmer

  € 30,00

  Deze hotdog machine - worstenwarmer - wordt gebruikt voor het gemakkelijk opwarmen van hotdog worstjes. De temperatuur is een voudig te regelen en het apparaat heeft een roestvrijstalen behuizing. 
 21. Worstenwarmer rollen

  € 0,00

  Met deze worstenwarmer kunt u eenvoudig en snel worsten grillen. Het apparaat heeft een roestvrijstalen behuizing en een verwijderbare vetopvanglade. Bij kamertemperatuur zonder tocht en onbelast kan de temperatuur oplopen tot 105°C. 
 22. Pizzaoven 380V 3x16A

  € 0,00

  Deze oven is ideaal voor het bakken van pizza's. 
 23. Kookplaat gas

  € 0,00

  Deze kookplaat op gas is ideaal voor het bereiden van eten aan tafel of op het buffet. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen via de draaiknop.