Dienbladen en manden

Hier vindt u ons verhuuraanbod aan dienbladen en manden.

 1. Dienblad kunststof rond Antislip

  € 0,00

  Dit ronde dienblad is makkelijk afneembaar en is voorzien van antislip. 
 2. Dienblad kunststof vierkant 60 x 40 cm

  € 0,00

  Dit vierkante dienblad heeft een afmeting van 60 x 40 cm en is makkelijk afneembaar door de gladde bovenlaag. 
 3. Stokbroodmand

  € 0,00

  Deze mand is ideaal voor het serveren van stokbrood. 
 4. Broodmand pitriet rond 25 cm

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van dik pitriet en is ideaal om brood en dergelijke in te serveren. Met zijn ronde vorm en authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. De broodmand heeft een diameter van 25 cm. 
 5. Broodmand pitriet diverse maten

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van dik pitriet en is ideaal om brood en dergelijke in te serveren. Met zijn authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. 
 6. Broodmand riet 45 x 35 cm laag

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van gevlochten riet en is ideaal om brood en dergelijke in te serveren. Met zijn rechthoekige vorm en authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. De broodmand heeft een afmeting van 45 x 35 cm en de rand is laag. 
 7. Hengselmand pitriet 16 cm

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van gevlochten pitriet en is ideaal om stokbroden en dergelijke in te serveren. Met zijn ronde en hoge vorm en authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. De broodmand heeft een diameter van 16 cm. 
 8. Stokbrodenmand riet 60 x 50 x 40 cm

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van gevlochten riet en is ideaal om stokbrood en dergelijke in te serveren. Met zijn authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. De broodmand heeft een afmeting van 60 x 50 x 40 cm. 
 9. Decor broodmand hoorn

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van gevlochten riet en is perfect om brood en dergelijke in te serveren. Het is echt een decorstuk. Met zijn unieke vorm en authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. 
 10. Bestekmandjes 35 x 15 cm

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van gevlochten riet en is ideaal om onder andere bestek in te serveren. Met zijn rechthoekige vorm en authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. De bestekmand heeft een afmeting van 35 x 15 cm. 
 11. Decormand

  € 0,00

  In deze mand van gedraaid staal kan onder andere los fruit worden geserveerd. Met zijn moderne en strakke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie.