BBQ'en, wokken, grillen en bakplaten

Hier vindt u ons verhuuraanbod aan verschillende soorten barbecues, bakplaten, grills en wokpannen.

 1. Barbecue gas met afzuigkap en rooster 50 pers.

  € 0,00

  Deze gasbarbecue is ideaal om een lekker stukje vlees, vis, gevogelte of groente klaar te maken. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. De barbecue heeft een afzuigkap en wordt geleverd met rooster. Hij is geschikt voor ongeveer 50 personen. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze barbecue een erg sfeervolle uitstraling. 
 2. Gaspatroon

  € 4,00

  Dit betreft een gasfles met een prijs per kilo.
 3. Propaangas per kg

  € 4,25

  Propaangas dient per kg gekocht te worden. 
 4. Houtskoolbarbecue 40 x 130 cm 40 pers.

  € 0,00

  Wanneer u het liefst geniet van een traditionele barbecue dan kiest u voor de houtskoolbarbecue. Dankzij het grote rooster van 40 x 130 cm kunt u veel stukken vlees, vis, gevogelte of groente in één keer bakken. Deze barbecue is geschikt voor ongeveer 40 personen. 
 5. Barbecue gas met afzuigkap en rooster 75 pers.

  € 0,00

  Deze gasbarbecue is ideaal om een lekker stukje vlees, vis, gevogelte of groente klaar te maken. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. De barbecue heeft een afzuigkap en wordt geleverd met rooster. Hij is geschikt voor ongeveer 75 personen. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze barbecue een erg sfeervolle uitstraling. 
 6. Wokpan gas 40 cm 30 pers.

  € 0,00

  Met deze wokpan op gas - met een diameter van 40 cm - kun je 30 personen van eten voorzien. Niet alleen is dit een prettige pan om in te bakken, hij brengt ook een geweldige sfeer met zich mee door zijn uitstraling. 
 7. Verlengkabel 16a 50mtr

  € 0,00

  Verlengkabel 16a 50mtr
 8. Poffertjesplaat gas 1x 35 cm

  € 0,00

  Deze poffertjesplaat op gas heeft een grootte van 35 cm. 
 9. Drankenkoelkast glas 600 liter 180(H) x 84(B) x 84(D) cm

  € 0,00

  Deze koelkast is ideaal voor het verkoelen van grote hoeveelheden voedingswaar, dranken en andere producten. De deur van de koelkast is van glas en de koelkast heeft een inhoud van 600 liter. De afmetingen zijn 180(H) x 81(B) x 84(D).
 10. Bakplaat elektrisch 220V 45 x 60 cm

  € 0,00

  Deze elektrische bakplaat heeft een grootte van 45 x 60 cm en is voorzien van een vetopvanglade en controlelampjes. De bakplaat heeft in hoogte verstelbare pootjes en is vervaardigd van gladgeslepen speciaalstaal. De temperatuur is zowel links als rechts afzonderlijk van elkaar instelbaar tot 300°C. (2400 watt)
 11. Boljaap gas 40 cm 30 pers.

  € 0,00

  Op de bolle bodem van de pan kunt u vlees braden en in de rand kunt u de groenten roerbakken of in een bouillon bereiden. Buiten het feit dat deze combinatie voor unieke smaken zorgt, heeft deze pan op gas een erg sfeervolle uitstraling voor bij iedere party. De boljaap heeft een diameter van 40 cm en is geschikt om ongeveer 30 personen van eten te...
 12. Steengrill gas 40 x 40 cm 30 pers.

  € 0,00

  Deze steengrill op gas is zeer geschikt voor het grillen van vis, vlees, gevogelte en groente. Steengrillen is niet alleen erg lekker, het brengt ook een zeer gezellige sfeer met zich mee. Het grilloppervlak is 40 x 40 cm. 
 13. Gourmetstel elektrisch 8 pers.

  € 0,00

  Dit elektrische gourmetstel is een echte sfeermaker op iedere tafel. Hij is geschikt voor 8 personen. 
 14. Powergrill gas 50 x 60 cm

  € 0,00

  De grill heeft twee regelbare branders. Het geheel is vervaardigd in RVS. De vier poten zijn via een vleugelmoer afneembaar zodat de grill op een plateau geplaatst kan worden. 
 15. Barbecue gas met afzuigkap en elektrisch spit 75 pers.

  € 0,00

  Deze gasbarbecue met het spit is ideaal om een lekker stukje vlees, vis, gevogelte of groente te grillen. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. De barbecue heeft een afzuigkap en wordt geleverd met rooster en elektrisch spit. Hij is geschikt voor ongeveer 75 personen. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze barbecue een erg sfeervolle en...
 16. Poffertjesplaat elektrisch 50 stuks

  € 0,00

  Met deze elektrische poffertjesplaat kunt u per keer 50 poffertjes bakken. 
 17. Barbecue gas met afzuigkap, rooster en warmhoudbak 75 pers.

  € 0,00

  Deze gasbarbecue is ideaal om een lekker stukje vlees, vis, gevogelte of groente klaar te maken. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. De barbecue heeft een afzuigkap en wordt geleverd met rooster en warmhoudbak. Hij is geschikt voor ongeveer 75 personen. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze barbecue een erg sfeervolle uitstraling. 
 18. Barbecue gas met afzuigkap en poffertjesplaat 75 pers.

  € 0,00

  Deze gasbarbecue is ideaal om een lekker stukje vlees, vis, gevogelte, groente of een portie poffetjes klaar te maken. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. De barbecue heeft een afzuigkap en wordt geleverd met poffertjesplaat. Hij is geschikt voor ongeveer 75 personen. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze barbecue een erg sfeervolle...
 19. Barbecue gas met afzuigkap, poffertjesplaat en warmhoudbak 75 pers.

  € 0,00

  Deze gasbarbecue is ideaal om een lekker stukje vlees, vis, gevogelte, groente of een portie poffertjes klaar te maken. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. De barbecue heeft een afzuigkap en wordt geleverd met poffertjesplaat en warmhoudbak. Hij is geschikt voor ongeveer 75 personen. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze barbecue een...
 20. Barbecue gas met afzuigkap, rooster en warmhoudbak 50 pers.

  € 0,00

  Deze gasbarbecue is ideaal om een lekker stukje vlees, vis, gevogelte of groente klaar te maken. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. De barbecue heeft een afzuigkap en wordt geleverd met rooster en warmhoudbak. Hij is geschikt voor ongeveer 50 personen. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze barbecue een erg sfeervolle uitstraling. 
 21. Barbecue gas met afzuigkap en poffertjesplaat 50 pers.

  € 0,00

  Deze gasbarbecue is ideaal om een lekker stukje vlees, vis, gevogelte, groente en een portie poffertjes klaar te maken. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. De barbecue heeft een afzuigkap en wordt geleverd met poffertjesplaat. Hij is geschikt voor ongeveer 50 personen. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze barbecue een erg sfeervolle...
 22. Barbecue gas met afzuigkap, poffertjesplaat en warmhoudbak 50 pers.

  € 0,00

  Deze gasbarbecue is ideaal om een lekker stukje vlees, vis, gevogelte, groente of een portie poffertjes klaar te maken. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. De barbecue heeft een afzuigkap en wordt geleverd met poffertjesplaat en warmhoudbak. Hij is geschikt voor ongeveer 50 personen. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze barbecue een...
 23. Barbecue gas met afzuigkap en Boljaap 50 pers.

  € 0,00

  Op de bolle bodem van de pan kunt u vlees braden en in de rand kunt u de groenten roerbakken of in een bouillon bereiden. Buiten het feit dat deze combinatie voor unieke smaken zorgt, heeft deze barbecue op gas met afzuigkap in combinatie met de boljaap een erg sfeervolle uitstraling voor bij iedere party. De boljaap is geschikt om ongeveer 50 personen...
 24. Steengrill gas 20 x 20 cm

  € 0,00

  Deze steengrill op gas is ideaal om een lekker stukje vlees, vis, gevogelte of groente op te grillen. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen. Hij heeft een afmeting van 20 x 20 cm. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze steengrill een erg sfeervolle uitstraling. 
 25. Koekenpan gas rond 100 cm 60 pers.

  € 0,00

  Met deze op zichzelf staande koekenpan op gas - met een diameter van maar liefst 100 cm - kunt u 60 personen van eten voorzien. Niet alleen is dit een prettige pan om in te bakken, hij brengt ook een geweldige sfeer met zich mee door zijn uitstraling. 
 26. Barbecue 4 brander 140x60 cm 70 pers.

  € 0,00

  Met deze op zich zelf staande barbeque / grilplaat op gas - met 2 roosters en 2 bakplaaten - kun je 70 personen van eten voorzien. Deze barbecue is verrijdbaar dus je kunt op elke plek bakken, hij brengt ook een geweldige sfeer met zich mee door zijn uitstraling. 
 27. Koekenpan gas rond 60 cm 20 pers.

  € 0,00

  Met deze koekenpan op gas - met een diameter van maar liefst 60 cm - kun je 20 personen van eten voorzien. Niet alleen is dit een prettige pan om in te bakken, hij brengt ook een geweldige sfeer met zich mee door zijn uitstraling. 
 28. Partypan 30 cm gas

  € 0,00

  Deze partypan op gas kunt u gemakkelijk op tafel zetten. De temperatuur is makkelijk en snel te regelen en de pan heeft een diameter van 30 cm.