Attracties

 1. Springkussen 4(L) x 5(B) x 5(H) meter

  € 0,00

  Voor een kinderverjaardag of een feest of evenement waar meerdere kinderen aanwezig zijn, is dit springkussen ideaal om de kinderen een geweldige dag te laten hebben. Het springkussen heeft een afmeting van 4 x 5 x 5 meter. Om het springkussen op te blazen en om er druk op te houden kunt u de grote blower erbij huren. Deze moet los worden besteld. 
 2. Baby 4 meter hoog

  € 0,00

  Met deze opblaasbaby zorgt u dat de geboorte van de kleine aan niemand voorbij zal gaan. Deze opblaasbaby heeft een hoogte van 4 meter. Om de pop op te blazen en om er druk op te houden kunt u de kleine blower erbij huren. Deze moet los worden besteld. 
 3. Sara 4,5 meter hoog

  € 0,00

  Met deze opblaas Sara zorgt u dat haar 50e verjaardag aan niemand voorbij zal gaan. Deze opblaas Sara heeft een hoogte van 4,5 meter. Om de pop op te blazen en om er druk op te houden kunt u de kleine blower erbij huren. Deze moet los worden besteld. 
 4. Abraham 4,5 meter hoog

  € 0,00

  Met deze opblaas Abraham zorgt u dat zijn 50e verjaardag aan niemand voorbij zal gaan. Deze opblaas Abraham heeft een hoogte van 4,5 meter. Om de pop op te blazen en om er druk op te houden kunt u de kleine blower erbij huren. Deze moet los worden besteld.