Keuken

Hier vindt u ons verhuuraanbod aan diverse keukenbenodigdheden en -apparatuur.

 1. Saladekoelwerkbank 100(B) x 60(D) x 90(H) cm

  € 0,00

  Deze koelwerkbank is ideaal voor het bereiden en het koel houden van salades en dergelijke. De afmetingen van de koelwerkbank zijn 100(B) x 60(D) x 90(H) cm. 
 2. Popcornmachine tafelmodel (incl. schoonmaakkosten)

  € 0,00

  Een smaakmaker voor ieder party: popcorn. De popcornmachine verandert pofmaïs in popcorn. De popcorn wordt bereid met behulp van olie en kan met suiker worden bestoven, die door de hitte van de machine op de popcorn karamelliseert. De prijs is inclusief schoonmaakkosten van het apparaat. Wij kunnen ook de bijbehorende popcornemmer leveren waarin de...
 3. Peper- en zoutstel

  € 0,00

  Dit peper- en zoutstel wordt compleet met houder geleverd. 
 4. Dienblad kunststof rond Antislip

  € 0,00

  Dit ronde dienblad is makkelijk afneembaar en is voorzien van antislip. 
 5. Dienblad kunststof vierkant 60 x 40 cm

  € 0,00

  Dit vierkante dienblad heeft een afmeting van 60 x 40 cm en is makkelijk afneembaar door de gladde bovenlaag. 
 6. Stokbroodmand

  € 0,00

  Deze mand is ideaal voor het serveren van stokbrood. 
 7. Broodmand pitriet rond 25 cm

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van dik pitriet en is ideaal om brood en dergelijke in te serveren. Met zijn ronde vorm en authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. De broodmand heeft een diameter van 25 cm. 
 8. Broodmand pitriet diverse maten

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van dik pitriet en is ideaal om brood en dergelijke in te serveren. Met zijn authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. 
 9. Broodmand riet 45 x 35 cm laag

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van gevlochten riet en is ideaal om brood en dergelijke in te serveren. Met zijn rechthoekige vorm en authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. De broodmand heeft een afmeting van 45 x 35 cm en de rand is laag. 
 10. Stokbrodenmand riet 60 x 50 x 40 cm

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van gevlochten riet en is ideaal om stokbrood en dergelijke in te serveren. Met zijn authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. De broodmand heeft een afmeting van 60 x 50 x 40 cm. 
 11. Decor broodmand hoorn

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van gevlochten riet en is perfect om brood en dergelijke in te serveren. Het is echt een decorstuk. Met zijn unieke vorm en authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. 
 12. Hengselmand pitriet 16 cm

  € 0,00

  Deze mand is gemaakt van gevlochten pitriet en is ideaal om stokbroden en dergelijke in te serveren. Met zijn ronde en hoge vorm en authentieke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. De broodmand heeft een diameter van 16 cm. 
 13. Decormand

  € 0,00

  In deze mand van gedraaid staal kan onder andere los fruit worden geserveerd. Met zijn moderne en strakke uitstraling zorgt hij voor een goede presentatie. 
 14. Koffiefilters

  € 1,80

  Deze koffiefilters dienen los te worden besteld bij de koffieapparaten. 
 15. Koffiemachine 2x 20 liter (380V, 16A, 5-polig)

  € 0,00

  Met deze koffiemachine kunt u gemakkelijk koffie zetten en warmhouden. Hij is geschikt voor het zetten van grote hoeveelheden koffie, namelijk 2x 20 liter. Het voordeel is dat uw gasten nooit zonder koffie hoeven te zitten, aangezien de koffie omstebeurt kan worden gezet. Met de handige tapkraantjes kunt u de koffie eenvoudig uitschenken.
 16. Koffiemachine 2x 30 liter (380V, 16A, 5-polig)

  € 0,00

  Met deze koffiemachine kunt u gemakkelijk koffie zetten en warmhouden. Hij is geschikt voor het zetten van grote hoeveelheden koffie, namelijk 2x 30 liter. Het voordeel is dat uw gasten nooit zonder koffie hoeven te zitten, aangezien de koffie omstebeurt kan worden gezet. Met de handige tapkraantjes kunt u de koffie eenvoudig uitschenken. 
 17. Warmhoudcontainer 10 liter elektrisch

  € 0,00

  Deze elektrische warmhoudcontainer geschikt is voor het warmhouden van koffie. Hij heeft een inhoud van 10 liter. Onderaan de container zit een tapje, waardoor u gemakkelijk, per kopje of kan, koffie kunt tappen. 
 18. Warmhoudcontainer 10 liter dubbelw.

  € 0,00

  Deze warmhoudcontainer geschikt is voor het warmhouden van thee. Hij heeft een inhoud van 10 liter. Onderaan de container zit een tapje, waardoor u gemakkelijk, per kopje of kan, thee kunt tappen. 
 19. Warmhoudcontainer 15 liter dubbelw.

  € 0,00

  Deze warmhoudcontainer geschikt is voor het warmhouden van thee. Hij heeft een inhoud van 15 liter. Onderaan de container zit een tapje, waardoor u gemakkelijk, per kopje of kan, thee kunt tappen. 
 20. Warmhoudcontainer 20 liter dubbelw.

  € 0,00

  Deze warmhoudcontainer geschikt is voor het warmhouden van thee. Hij heeft een inhoud van 20 liter. Onderaan de container zit een tapje, waardoor u gemakkelijk, per kopje of kan, thee kunt tappen. 
 21. Thermoskan koffie 1 liter

  € 0,00

  Met deze thermoskan kunt u uw koffie eenvoudig warmhouden en direct inschenken. Met een inhoud van 1,6 liter is deze thermoskan handig om op tafel te zetten. 
 22. Thermoskan thee 1 liter

  € 0,00

  Met deze thermoskan kunt u uw thee eenvoudig warmhouden en direct inschenken. Met een inhoud van 1 liter is deze thermoskan handig om op tafel te zetten. 
 23. Koffieschenkkan 1,5 liter

  € 0,00

  Met deze koffiekan kunt de koffie eenvoudig uitschenken. U kunt bijvoorbeeld de koffie vanuit het koffiezetapparaat in de kan doen om uw gasten persoonlijk aan tafel een kopje koffie in te schenken. 
 24. Koffiepompkan 2 liter (thermoskan)

  € 0,00

  U kunt uw koffie eenvoudig warmhouden en direct inschenken met deze thermoskan. De kan kunt u gewoon laten staan, want door het handige pompmechanisme kunt u het kopje onder het tuitje houden om te vullen. 
 25. Heteluchtoven (380V, 4.5kw)

  € 0,00

  Deze heteluchtoven wordt verhit door de circulatie van hete lucht. In de oven blaast de ventilator elektrisch verwarmde lucht rond. De temperatuur is hierdoor in de hele oven hetzelfde. 380 Volt - 4.5Kw. 4x 1/1 gastronorm. 
 26. Heteluchtoven (220V, 2kw)

  € 0,00

  Deze heteluchtoven wordt verhit door de circulatie van hete lucht. In de oven blaast de ventilator elektrisch verwarmde lucht rond. De temperatuur is hierdoor in de hele oven hetzelfde. 220 Volt - 2kw. 
 27. Kookplaat elektrisch dubbel

  € 0,00

  Met deze dubbele elektrische kookplaats kunt u eenvoudig per plaat de temperatuur regelen. 
 28. Kookplaat elektrisch enkel

  € 0,00

  Met deze enkele kookplaat kunt u eenvoudig via de draaiknop de temperatuur regelen. 
 29. Warmhoud gamel 10 liter

  € 0,00

  Deze warmhoud gamel met een inhoud van 10 liter is ideaal als u etenswaren warm wil bewaren of vervoeren. Orgineel werden gamellen in het Nederlandse leger gebruikt. 
 30. Warmhoud gamel 20 liter

  € 0,00

  Deze warmhoud gamel met een inhoud van 20 liter is ideaal als u etenswaren warm wil bewaren of vervoeren. Orgineel werden gamellen in het Nederlandse leger gebruikt. 
 31. Warmhoud gamel 30 liter

  € 0,00

  Deze warmhoud gamel met een inhoud van 30 liter is ideaal als u etenswaren warm wil bewaren of vervoeren. Orgineel werden gamellen in het Nederlandse leger gebruikt. 
 32. Friteuse elektrisch 10 liter (220V)

  € 0,00

  Deze tafelfriteuse is vervaardigd van roestvaststaal. Het mandje is uitneembaar en kan op worden gehangen boven de pan zonder dat hij in het vet ligt. Hierdoor kan het eten rustig uitlekken. De temperatuur is instelbaar tot 195° C. De inhoud van de friteuse is 10 liter.
 33. Friteuse elektrisch 2x 10 liter (220V)

  € 0,00

  Deze tafelfriteuse is vervaardigd van roestvaststaal. Het mandje is uitneembaar en kan op worden gehangen boven de pan zonder dat hij in het vet ligt. Hierdoor kan het eten rustig uitlekken. De temperatuur is - per pan - instelbaar tot 195° C. De inhoud van de friteuse is 2x 10 liter.  
 34. Friteuse 10 liter (380V)

  € 0,00

  Deze tafelfriteuse is vervaardigd van staal. Het mandje is uitneembaar en kan op worden gehangen boven de pan zonder dat hij in het vet ligt. Hierdoor kan het eten rustig uitlekken. De temperatuur is instelbaar tot 195° C. De inhoud van de friteuse is 10 liter. Dankzij het tapkraantje kan het vet makkelijk uit de pan worden getapt en worden vervangen voor...