Keuken

Hier vindt u ons verhuuraanbod aan diverse keukenbenodigdheden en -apparatuur.

 1. Warmhoudcontainer kunststof 20 liter

  € 0,00

  Deze kunststof warmhoudcontainer met een inhoud van 20 liter is ideaal als u bijvoorbeeld drinken warm wil bewaren of vervoeren. Met het handige tapkraantje kunt u eenvoudig tappen. 
 2. Frietuitlekbak

  € 0,00

  Met deze stalen frietuitlekbak kunt u de gebakken friet rustig laten uitlekken en zouten voordat u hem serveert. Het vet verzamelt zich onderin de bak. 
 3. Zoutstrooier

  € 0,00

  Met deze zoutstrooier kunt u het zout goed over de friet en andere snacks verdelen. 
 4. Frietschep

  € 0,00

  Door de lange steel en de gaatjes is deze schep zeer geschikt om hete friet uit de uitlekbak te scheppen en vervolgens te serveren. 
 5. Mayonaisepomp-emmerdeksel

  € 0,00

  Deze mayonaisepomp kunt u op een mayonaise-emmer plaatsen, zodat de mayonaise zonder te knoeien kan worden geserveerd. 
 6. Magnetron 900 W

  € 0,00

  Met deze magnetron van Whirlpool kunt u eenvoudig en snel etenswaren en dergelijke opwarmen. De magnetron heeft een capaciteit van 900 W
 7. Salamander grill enkel

  € 0,00

  De verhittingselementen worden bediend door een thermostaat en bevinden zich aan de bovenzijde. Het zwaar verchroomde werkrooster kan op verschillende hoogten worden geplaatst. Dit apparaat is zeer geschikt voor snel en eenvoudig grillen, verwarmen en toasten.
 8. Contactgrill enkel 25 x 25 cm

  € 0,00

  Met deze contactgril kun je eenvoudig vlees, groenten, tosti's, panini's en dergelijke grillen. De afmeting van de grill is 25 x 25 cm. 
 9. Panini grill enkel

  € 0,00

  Deze grill is ideaal om panini's of tosti's mee te grillen. 
 10. Panini grill dubbel

  € 0,00

  Deze grill is ideaal om tegelijkertijd meerdere panini's of tosti's mee te grillen. Te temperatuur is apart regelbaar. 
 11. Hamklem RVS 45 x 27 cm op marmer plaat

  € 0,00

  Deze Fischer hamklem is gemaakt van RVS, de handvatten zijn van hout en de klem heeft een marmeren basisplateau. Door de constructie met verschillende stelschroeven is het mogelijk om de ham vast te zetten in een voor u comfortabele positie. U kunt de klem voor verschillende soorten hammen gebruiken.
 12. Chafing dish gastronorm

  € 0,00

  Een shafing dish is ideaal om voedsel warm te houden. Naast zijn functionaliteit zorgt deze shafing dish voor een goede uitstraling op de buffettafel. Bij de shafing dish dienen minimaal twee blikjes brandpasta en één of meerdere inzetbakken te worden besteld. 
 13. Inzetbak 1/3 10 cm 4 liter

  € 0,00

  Deze inzetbak kan in een shafing dish of in een saladebak worden geplaatst om etenswaren koel of warm in te houden. Hij heeft een inhoud van 4 liter met een hoogte van 10 cm. 
 14. Inzetbak 1/2 10 cm 6 liter

  € 0,00

  Deze inzetbak kan in een shafing dish of in een saladebak worden geplaatst om etenswaren koel of warm in te houden. Hij heeft een inhoud van 6 liter met een hoogte van 10 cm. 
 15. Inzetbak 1/1 6 cm 9 liter

  € 0,00

  Deze inzetbak kan in een shafing dish of in een saladebak worden geplaatst om etenswaren koel of warm in te houden. Hij heeft een inhoud van 9 liter en een hoogte van 6 cm. 
 16. Inzetbak 1/1 10 cm 15 liter

  € 0,00

  Deze inzetbak kan in een shafing dish of in een saladebak worden geplaatst om etenswaren koel of warm in te houden. Hij heeft een inhoud van 15 liter met een hoogte van 10 cm. 
 17. Chafing dish 2 pans

  € 0,00

  Deze shafing dish is ideaal om soepen of sauzen warm te houden. Naast zijn functionaliteit zorgt deze shafing dish voor een goede uitstraling op de buffettafel. Bij de shafing dish dienen minimaal twee blikjes brandpasta te worden besteld. 
 18. Chafing dish rond

  € 0,00

  Deze shafing dish is ideaal om soepen en sauzen warm te houden. Naast zijn functionaliteit zorgt deze shafing dish voor een goede uitstraling op de buffettafel. Bij de shafing dish dient minimaal één blikje brandpasta te worden besteld. 
 19. Brandpasta

  € 1,80

  Een blik brandpasta heeft ongeveer 3 branduren.
 20. Snijmachine

  € 0,00

  Deze snijmachine is ideaal voor het snijden van vleeswaren. Met dit vlijmscherpe mes kunt u grote stukken vlees eenvoudig en snel in mooie - dunne en dikke - plakken snijden, om ze vervolgens te serveren. 
 21. Heksenketel elektrisch 7.5 liter

  € 0,00

  In deze elektrische heksenketel kunt u onder andere soep goed warmhouden. Door de temperatuurregelaar is de soep altijd op de gewenste temperatuur. De pan is uitneembaar. 
 22. Kookpan RVS 10 liter

  € 0,00

  De pan wordt met deksel geleverd en is uitgevoerd in roestvrijstaal. 
 23. Kookpan RVS 20 liter

  € 0,00

  De pan wordt met deksel geleverd en is uitgevoerd in roestvrijstaal. 
 24. Kookpan RVS 30 liter

  € 0,00

  De pan wordt met deksel geleverd en is uitgevoerd in roestvrijstaal. 
 25. Kookpan RVS 40 liter

  € 0,00

  De pan wordt met deksel geleverd en is uitgevoerd in roestvrijstaal. 
 26. Koekenpan 28 cm

  € 0,00

  De koekenpan heeft een diameter van 28 cm. 
 27. Braadslede

  € 0,00

  Met deze braadslede kunt u vlees, vis, gevogelte en groenten in de oven braden. Daarnaast is deze braadslede - met gebruik van de deksel - ideaal voor langzaam bakken en sudderen om een unieke smaak aan uw gerecht te geven.